Million-rabat på Haugaards havudsigt

mandag d. 9. maj 2016 kl: 15. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Komiker, multitalent og tidligere folketingspolitiker Jacob Haugaard har endnu en gang sat sit sommerhus ved Jammerbugten i Nordjylland til salg. Denne gang med en gigantisk prisnedsættelse, skriver boliga.dk.

I dag kan den 155 kvadratmeter store, stråtækte villa i Fjerritslev ifølge Boliga.dk erhverves for 2.695.000 kr. Det er under halv pris af, hvad entertaineren og hans hustru, Ilse Wilmot, i første omgang udbød sommerresidensen til i 2010, hvor der stod 5.495.000 kr. på salgsannoncen.

Selvom prisen er skruet 2,8 millioner ned, er der stadig sommeridyl at hente.

Snart kan Jacob Haugaard skrive endnu en titel på cv'et

Sommerhus mellem klitter og busket terræn

Haugaards hus ligger mellem klitter og busket terræn i feriebyen Slettestrand og har Vesterhavets brusende bølger i udsigtshøjde fra villaens panoramavinduer.

Husets kvadratmeter fordeler sig på en kælder og to etager.

I stueetagen findes køkken-alrum med brændeovn, badeværelse og to værelser. Mens første sal består af et rum med fritlagte loftsbjælker og udsigt over Vesterhavet.

Huset kan både bruges som fritids- og helårsbolig. Det skriver Boliga.dk.

Tørlagte Jacob Haugaard kommer som øl

Sauna og to værelser

I villaens kælder er der sauna og to værelser. Disse er ikke godkendt til beboelse – men kan måske på sigt blive det ideelle opholdssted for særligt udvalgte årgange og bouquet’er, der kan forsøde turene til Vesterhavet yderligere.
Jacob Haugaard og Ilse Wilmot købte sommerhuset tilbage i 1990 og har sidenhen optaget flere lån i ejendommen. Det viser en gennemgang af Tingbogen, som Boliga har foretaget.

Det ser derfor ikke ud til, at ægteparret kommer til at hive den helt store gevinst hjem på salget til trods for, at husets kvadratmeterpris fortsat er 123 procent højere end gennemsnittet for udbudsprisen på villaer i Fjerritslev.

Del din kommentar

Forsiden lige nu