Min drøm om den perfekte familie røg på jorden

torsdag d. 1. november 2012 kl: 15. 27 Af: Kendte.dk NY
 

Modellen Renee Toft Simonson’s drøm om at få stablet den perfekte familie på plads måtte opgives da hun blev skilt fra sin eks
 

Genfundet kærlighed: Helmig og Renée sammen igen

 

Renee opgav sin drøm
Renee Toft Simonsen havde en drøm om at få den perfekte familie men efter skilsmissen med sin eks mand døde drømmen. Med ham havde hun to børn som på det tidspunkt var 5 måneder og 2 år, og det gjorde det svært for hende da det så var delebørn de nu havde.

 

Hun har siden 1997 dannet par med musikeren Thomas Helmig og de har sammen et barn og hun holder sig i disse dage aktive med sine børnebøger og som medstifter og direktør af Delebarn.dk.

 

Læs også: Thomas Helmig og Rene Toft Simonsen scorer kassen på solgt villa

 

Om sin skilsmisse kunne hun fortælle at det var hårdt at skulle dele børnene:

 

Renée Toft er videre: Sover hos ny mand

– Det sværeste for mig efter min skilsmisse var tabet af kontrol. Det skal siges, at jeg var den, der gik, og det tror jeg, har betydning og gør det lettere. Men vel har jeg alligevel været vred og ked af det, min drøm om familien var jo gået i stykker, siger hun til soendag.dk.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu