Mira Wantings mindeside eksploderet

lørdag d. 29. december 2012 kl: 19. 31 Af: Kendte.dk NY
 

Tykke som tynde, høje og lave, alle står sammen og mindes Mira Wanting på hendes mindeside på facebook

 

Mira Wanting mindes på facebook. - Foto: Ole Bjørk

Mira Wanting mindes på facebook. – Foto: Ole Bjørk

 

Mira Wanting mindes på facebook
Danmark mistede en smuk svane, og to små piger blev efterladt da Mira Wanting døde som følge af hendes ubarmhjertige kræftsygdom.

 

Det kom først til danskernes opmærksomhed at kræftsyge Mira havde tabt kampen mod kræften igår da hendes kiste forlod kapellet på Bispebjerg kirkegård.

 

Mira Wanting havde før sin død denne bøn til lillesøster

Læs også: 34 årige Mira Wanting dødsyg af kræft

 

Efterlader sig to døtre
Den kun 34 årige skuespillerinde og mor til to piger på bare 2 ½ år og 13 år, havde kæmpet en kamp som ikke stod til at vinde. Den ubarmhjertige sygdom rev pigernes mor fra dem efter ca. 1 ½ års kamp mod livmoderhalskræft.

 

Miras mindeside bevidner at hun var vellidt
I går Fredag omkring klokken 15:00 blev der skrevet på facebook at Mira Wanting var død, og mindesiden eksploderede med kondolencer fra alverdens personer på facebook. Det bevidner hvor vellidt Mira var i Danmark.

 

Selvom man ikke har set meget til Mira i medierne siden hun lavede hendes sidste film ‘Klassefesten’ der havde premiere i 2011, så er hun bestemt ikke glemt af danskerne.

 

Rekordmange kondolerer
I skrivende stund har mindesiden ‘R.I.P Mira Wanting’ 92.237 likes som er kommet på rekordtid. Det fortæller hvor uretfærdigt og frygtet denne sygdom er, og om hvor mange som støtter op om Miras minde samt hendes familie i denne svære tid.

Dagens fødselar: Mira Wanting

 

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu