Mischa ikke vild med Paris

onsdag d. 22. februar 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Mischa Barton synes Paris Hilton er en kælling. Mischa Barton har udtalt, at hun synes Paris Hilton er en dum kælling. Mischa kom forkert ind på Paris, da hun begyndte at date Cisco Adler, der var Paris’ ven, Kimberly Stewarts forlovede. Mischa har ikke rigtig noget imod Paris, men Paris er bestemt ikke fan af Mischa.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Til en fest efter BAFTA prisuddelingen udtaler Mischa: ”Paris er ikke min rival. Jeg har mødt hende en eller to gange, og hun lader som om at vi virkelig er rivaler, og det er vi bare overhovedet ikke. Hun lader til at hade alle der er omkring hendes alder, og som er mere succesfulde en hun er. Dumme kælling.”

Mischa har også lidt at sige om Paris’ fremtræden ved Brit Awards. ”Jeg tunede ind på Brit Awards, da jeg godt kan lide at vide hvad der foregår i britisk musik, og jeg så hende, og så tænkte jeg bare hvad sker der lige for hende. Hun plaprede løs om alle mulige latterlige ting som, at hun simpelthen bare var forelsket i London på grund af det ene og det andet. Helt ærligt!” Paris og Mischa bliver vidst aldrig perlevenner.

Del din kommentar

Forsiden lige nu