Mit plastikmareridt: Endte som Frankensteins monster

tirsdag d. 28. februar 2017 kl: 16. 45 Af: Elo Christoffersen

Annika fik foretaget en brystforstørrende operation og et stort brystløft i Litauen. Men hun føler sig i dag som Frankensteins monster.

Tirsdag aften skal kirurgerne Jens Jørgen Elberg og Marie Louise von Sperling forsøge at hjælpe danskere, der har oplevet en en fejlslagen kosmetisk operation.

Da Annika fylder 30 år, får hun sin drømmegave af sin mand. Penge til en skønhedsoperation. Parret rejser sammen til Litauen, så Annika her kan få foretaget en brystforstørrende operation og et stort brystløft.

Men allerede på operationsdagen opdager Annika, at den litauiske kirurg ikke gør, hvad de har aftalt.

Annika mener, at hun er endt med et resultat, der er lysår fra de bryster, som hun og hendes mand drømte om, og i dag føler hun sig som Frankensteins monster.

Helle mangler sit ene implantat

I 2012 er 47-årige Helle involveret i en alvorlig trafikulykke. Da hun efter flere dage i kunstigt koma kommer til bevidsthed på hospitalet, opdager hun, at hun mangler sit ene implantat.

Helle bliver ulykkelig, selvom det har reddet hendes liv at få fjernet implantatet.

Lykke får påtale: -Du er for nedringet og storbarmet

I fire år har Helle ikke set sig i spejlet, for hun føler, hun ligner en person, der er halvt mand og halvt kvinde.

Mette har altid solbriller på

For 14 år siden ser Mette sig i spejlet, og hun opdager pludselig, at hendes højre øje bulner ud. Af flere omgange bliver hun undersøgt på hospitalet, og det viser sig, at Mette har for meget fedtvæv bag øjet.

Hun bliver opereret, men indgrebet efterlader hende med en asymmetri i ansigtet. Efterfølgende gennemgår Mette yderligere en række kosmetiske operationer omkring øjnene, men hun bliver aldrig tilfreds med sit udseende.

I dag er hun så påvirket af sit resultat, at hun stort set altid har solbriller på.

Brystoperation ødelægger kærlighedslivet

Beryl beslutter som 53-årig at få opereret sine bryster større, så hun kan føle sig ungdommelig og igen gå i tætsiddende tøj.

Men der opstår hurtigt kapseldannelse i Beryls bryster, og efter tre år i et smertehelvede bliver hun opereret igen.

Mit plastikmareridt: Kirurgen er forsvundet?

Men resultatet lever ikke op til Beryls forventninger, og nu har de bryster, der skulle få Beryl til at føle sig ungdommelig i stedet ødelagt hendes kærlighedsliv.

Du kan se et nyt afsnit af “Mit plastikmareridt” i aften klokken 21 på TV3.

Del din kommentar

Forsiden lige nu