Mit plastikmareridt: Kirurgen er forsvundet?

tirsdag d. 4. april 2017 kl: 17. 00 Af: Elo Christoffersen

Jeanette fik lagt implantater med vegetabilsk olie i, men kort tid efter reagerede hendes krop på implantaterne.

I aften kan du møde fire nye deltagere i “Mit plastikmareridt”.

Sportsglade Jeanette blev for 12 år siden inspireret af en trend i fitnesscenteret, hvor veninderne fik opereret deres bryster større.

Hun fik lagt implantater med vegetabilsk olie i, men kort tid efter reagerede hendes krop på implantaterne, så de blev taget ud og nogle silikoneimplantater blev lagt i – disse skulle hun selv betale for.

Lykke får påtale: -Du er for nedringet og storbarmet

Jeanette har mange smerter og bliver efterfølgende sendt ind til operationssygeplejersken, som tilså hende på deres toilet. I dag har hun mange smerter, men hun kan ikke få fat i kirurgen længere, da han er forsvundet.

Slapt øjenlåg

Lis og hendes tvillingesøster vil gerne have fjernet hud over deres øjenlåg, men plastikkirurgen lokker dem i stedet med en stor rabat på et ansigtsløft.

Til gengæld for det gode tilbud vil han have lov til at bruge de to tvillinger i en artikel, som han håber at få i Alt for Damerne.

Efter operationen er Lis ikke tilfreds med resultatet på sit ene øje, og hun ender med at blive opereret igen af den samme kirurg ni gange, inden hun selv siger stop.

I dag er hun efterladt med et slapt nedre øjenlåg, som dagligt generer hende.

Kunstige implantater føles ikke rigtige

På sin 28 års fødselsdag får Marie konstateret aggressiv brystkræft, og hun vælger at få fjernet begge sine bryster for at være på den sikre side.

I fire år lever hun helt uden bryster, før hun beslutter sig for at få lagt implantater ind og rekonstrueret sine brystvorter.

Men i dag, 15 år senere, føles de kunstige implantater ikke længere rigtige for Marie, og hun håber, at lægerne kan gøre hendes bryster bløde, så hun igen kan blive sig selv, som hun var inden kræftsygdommen.

Store bryster og kavalergang var ikke lykken

Jette troede, at hun ville blive lykkeligere, hvis hun havde store bryster og kavalergang, og som 19-årig vælger hun at få lavet en brystforstørrende operation. Modsat forventningerne viser det sig, at lykken for Jette ikke er
store silikonebryster.

Allan fik revet ansigtet op i cykelulykke: -Jeg har følelsen af, at folk altid kigger på mig

Hun er nu blevet fem år ældre og fortryder brysternes størrelse, fordi de giver hende en uønsket opmærksomhed, og hun føler, at folk stempler hende som en paradise-type.

Du kan se “Mit plastikmareridt” i aften klokken 21 på TV3.

Del din kommentar

Forsiden lige nu