Kendt dansk modebøsse: Gået ned med stress

mandag d. 14. oktober 2013 kl: 12. 47 Af: Uffe Dahl
 
Jim Lyngvild. Arkivfoto: Facebook

Jim Lyngvild. Arkivfoto: Facebook

Jim Lyngvild, kendt manisk modemand, der sjældent misser en mulighed for at komme i mediernes søgelys, er gået ned med stress.

 

Gal eller genial? De to modsætninger kan man med rette sætte på modebøssen Jim Lyngvild, der både har sit eget creme-firma, bruger masser af tid på statusopdateringer på Facebook og engagerer sig i næsten alt, hvad han kan komme i nærheden af.

Kaldt bøssesvin: Se Jim Lyngvild jagte mand ind i butik

Men nu er det hele blevet for meget for den fynske modebetjent, der normalt ikke kan tie stille i mere end to sekunder ad gangen.

I sidste uge deltog Jim Lyngvild i eb.dk’s ”Paparazzi”, hvor han blev fulgt i 24 timer. Og det er efter den tur Jim Lyngvilds krop nu har sagt stop.

– Det er ikke ‘Paparazzi’s skyld, men snarere, at jeg igennem længere tid har levet mit liv, som om jeg deltog i ‘Paparazzi’ hver eneste dag – med fuld fart på fra morgen til aften, siger Jim Lyngvild til eb.dk.

Lyngvild græder over dronning Margrethe

Også på Facebook fortæller Jim Lyngvild om sit fysiske sammenbrud,

– Jeg har valgt at fortælle åbent om, hvad jeg har gennemlevet. Det nytter ikke at holde den slags skjult, , siger Jim Lyngvild, der nu har ordineret sig selv ro og afslapning.

Del din kommentar

Forsiden lige nu