Models amme-billede i pool forarger på Instagram

torsdag d. 25. juni 2015 kl: 10. 22 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Billedet her blev mødt med både ros og kritik på Instagram. Foto: Instagram

Billedet her blev mødt med både ros og kritik på Instagram. Foto: Instagram

Den britiske tv-kendis og tidligere model Tamara Ecclestone lagde forrige uge et billede på sin Instagram, hvor hun ammer sin datter. Det har affødt kritik i kommentarfeltet

Selvom de fleste er enige om (og Sundhedstyrelsen anbefaler) at amning er sundt og godt for dit barn, hvis du kan, er der tilsyneladende en del, der mener, det skal pakkes væk. At amning ikke hører til i offentligheden.

Det fik Tamara Ecclestone lov til at mærke på egen krop, efter hun lagde et billede på Instagram, hvor hun ammer sin datter o en svømmepøl på Bahamas. Teksten til billedet: Svømning gør tørstig

Langt de fleste kommentarer til billedet var positive og anerkendende af, at amning er helt naturligt og smukt – men ingen rose uden torne. Flere kommenterende kvinder mente, Tamara skulle pakke sine “patter” væk.

Den voldsomme kritik mod billedet har nu fået Tamara Ecclestone på banen, og hun forsvarer sig nu i medierne til blandt andre Hello Magaszine, skriver Ekstra Bladet:

– At amme er den mest naturlige ting en mor kan gøre. Jeg forstår ikke, hvorfor amning kan skabe så meget ballade, og at folk har noget imod det. Hvorfor skal mødre skamme sig over at made deres børn i offentligheden, siger Tamara og tilføjer:

– Jeg elsker, at min krop kan bidrage til at give min datter næring. Jeg vil fortsætte med at amme hende, fordi mit moderlige instinkt fortæller mig, at det er rigtigt for Sophia og mig. Min mand Jay støtter mig også i min amning. Vores datter har førsteprioritet. Vi er på et varmt sted, og hun har brug for mad. Så enkelt er det bare.

Del din kommentar

Forsiden lige nu