Modern Family-stjerne får fjernet cancer

onsdag d. 9. december 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Jesse Tyler Ferguson er en del af hitserien “Modern Family”. Foto: Greg Allen/GREG ALLEN/INVISION/AP

Skuespilleren Jesse Tyler Ferguson afslører på Instagram, at han har fået fjernet cancer fra sit ansigt.

Det kan være nødvendigt at tage sine forholdsregler, når det kommer til at passe på sit helbred.

Det sørger Modern Family-skuespilleren Jesse Tyler Ferguson for. Han har lagt et billede af sig selv op på Instagram med en mindre bandage på kinden og afslører, at han har fået fjernet kræft i ansigtet.

– Tak til Dr. Bennett og hele hans hold for at tage canceren ud af mit ansigt, skriver han til billedet på Instagram.

Den 40-årige skuespiller uddyber ikke, hvordan operationen er foregået eller hvad, der er sket forud for fjernelsen, men efter hans ansigtsudtryk at dømme, ser det ud til, at alt er gået som planlagt, og skuespilleren poserer da også med et lille smil på læben.

Jesse Tyler Ferguson: Ægteskabet er mit livs eventyr

De seneste år har skuespilleren været en del af organisationen “Stand Up To Cancer”, og sidste år fortalte han til mediet E!, at hans mand Justin Miktia også blev ramt af den frygtede sygdom som ung.

– Han blev diagnosticeret, da han var 13 år, og det er sådan en alder, hvor du ikke indser, hvad der sker. Han går til tjek en gang om året for at sikre, at han stadig er kræftfri, så han bliver altid mindet om det, fortalte han dengang til E!.

Thank you to Dr. Bennett & his entire team for taking the cancer out of my face. Good luck hiding the stitches tomorrow @modernfamily_makeuphair! #youwannaapieceofme #phantommask #spf75

Et billede slået op af Jesse Tyler Ferguson (@jessetyler) den


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu