Modig Amalie starter debat med nyt ammebillede

onsdag d. 28. september 2016 kl: 9. 58 Af: Ritzau Fokus

Reality-stjernen er ikke bange for at vise hverken sin datter eller livet som mor frem på sociale medier.

Debatten om amning og kropsforskrækkelse er for alvor aktuel i 2016. Især på de sociale medier, som er kendt for at censurere blandt andet kvinders brystvorter væk.

Men det vil mange kvinder ikke finde sig i – heller ikke den unge reality-stjerne Amalie Szigethy, som i juli blev mor til datteren Josephine Charlotte Lytton Kejser Szigethy.

Den unge mor blander sig nu i ammedebatten med et nyt billede på Instagram, hvor hun deler nuttede billeder af sin datter.

'Forside-frue' har snavet med Leonardo DiCaprio

– Jeg viser lige et billede af virkeligheden her på Instagram, skriver Amalie Szigethy kort til billedet, der viser den unge mor, mens hun ammer sin datter stående.

Sæt brystvorten fri

Amalie Szigethy har også tagget billedet med flere hashtags som for eksempel “Free The Nipple” (sæt brystvorten fri, red.), “bryd tabu” og “amning er naturligt”.

Det er ikke første gang, at reality-stjernen deler et billede af sig selv, hvor hun ammer sin datter på Instagram.

Datter med brystvorten i munden

I midten af september delte den stolte mor et billede af datteren med brystvorten i munden, hvilket i høj grad fik debatten til at køre i kommentarsporet.

– Jeg ammer mit barn, og Josephine må stoppe, når hun selv vil og har lyst. Jeg stopper hende ikke, skrev Amalie Szigethy dengang.

Også med sit nye ammebillede deler reality-stjernen vandene i kommentarfeltet, hvor langt de fleste dog bakker op om den stolte mors holdning.

Se billedet: Amalie er blevet moster

Se Amalie Szigethys to ammebilleder her og her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu