MØ afslører: -Jeg har altid været en outsider

søndag d. 14. august 2016 kl: 6. 46 Af: Ritzau Fokus

Den danske sangerinde MØ har altid skilt sig ud ved at være drenget og kejtet, fortæller hun i ærligt interview.

Selv om den danske sangerinde MØ i øjeblikket er super hot med Major Lazer-nummeret “Cold Water”, har hun ikke altid været en af de populære piger.

I et nyt interview med Beat Magazine fortæller sangerinden ærligt, at hun siden teenageårene har følt sig som lidt af en outsider, der ikke flød med strømmen.

Hitmagere tørner sammen i Tivoli

MØ, der synger sammen med Justin Bieber på Major Lazers nye hit, var nemlig ikke helt så moden som sine jævnaldrende.

– Jeg har altid haft venner, men jeg var bestemt en outsider i min måde at være på. Jeg gik rundt med en hat og en buksedragt som en drengepige, helt kejtet og sporty, fortæller hun til magasinet.

Fandt trøst i Spice Girls

MØ fandt blandt andet trøst i musikken fra sine store idoler Spice Girls, der hjalp hende gennem de akavede teenageår. Pigebandet inspirerede hende også til at lave musik.

– Jeg var ikke en af de pæne piger, og jeg var langt bagud på mange niveauer. Jeg var ikke interesseret i drenge på det tidspunkt. Nogle af mine venner begyndte at interessere sig for dem, men jeg tænkte bare “ad”, siger hun i interviewet.

MØ indrømmer dog også, at det i høj drejede sig om at få opmærksomhed, når hun skilte sig ud fra mængden med punkertøj og en rebelsk attitude.

Mø knokler med meget andet end "bare" musikken

– Jeg ønskede at være anderledes. Jeg har hele mit liv gået målrettet efter at blive musiker eller kunstner og lave noget, der ikke er akademisk, siger MØ.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu