Mø og hitmagere stryger til tops

lørdag d. 23. juli 2016 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
Roskilde Festival 2016
Fredag morgen i dansk tid afslørede gruppen sammen med Mø og Justin Bieber deres nyeste nummer "Cold Water". Foto: Sara Gangsted/Scanpix (Arkivfoto)

Danske Mø har sammen med Justin Bieber og Major Lazer fået øjeblikkelig succes med nyt nummer.

Det elektroniske musikfællesskab Major Lazer ved om nogen, hvordan man skruer et hit sammen.

Det beviste gruppen sidste år, da den sammen med den danske sangerinde Mø strøg til tops på alle hitlister og endte med at tage titlen som årets mest spillede sang på musiktjenesten Spotify med nummeret “Lean On”.

Og nu ser det ud til, at gruppen endnu engang i selskab med den danske sangerinde og nu også med den canadiske verdensstjerne Justin Bieber har produceret lidt af et hit.

Fredag morgen i dansk tid afslørede gruppen sammen med Mø og Justin Bieber deres nyeste nummer “Cold Water”, og nummeret har opnået øjeblikkelig succes.

Hitmagere tørner sammen i Tivoli

– Tak for at gøre “Cold Water” til nummer et i verden. Lad os holde det der, skriver Justin Bieber på det sociale medie Twitter, knapt et døgn efter at nummeret første gang blev frigivet.

I sit tweet har han blandt andre tagget danske Mø, der lyder det borgerlige navn Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen, og den musikalske musiktrio der udgør gruppen Major Lazer.

Det er blandt andet på musiktjenesten iTunes, at nummeret “Cold Water” efter kun én dag er sprintet til tops.

Mø knokler med meget andet end "bare" musikken

Se Justin Biebers tweet her:


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu