Mød kronprins Frederiks nye veninde: “Jeg elsker ham”

mandag d. 7. august 2017 kl: 7. 21 Af: Peter Koch

Det nye venskab blev fejret med knus og trøst.

Nadia Nadim og resten af det danske kvindelandshold har de seneste dage vundet mange danskeres hjerter, efter at de overraskende sikrede sig EM-sølv i Holland i weekenden.

Se billederne: Kronprinsen er tilbage efter sin operation

Men nu viser det sig, at den danske stjernespiller også har tabt sit hjerte til en ganske særlig dansker; kronprins Frederik. Det afslørede hun efter finalenederlaget til Holland, hvor Danmark tabte 2-4.

Kronprinsen var blandt de 28.182 tilskuere, der overværede kampen, og Nadia Nadim blev trøstet af Frederik efter det bitre nederlag.

– Det var superfedt. Jeg synes, han er super sej. Jeg elsker ham, kronprins Frederik – så det var en krammer, hvor jeg tænkte uhhhh – det var et stort øjeblik.

– Der kunne jeg ikke lade være med at smile, selv om jeg var ret ked af det, siger angriberen til Ritzau.

Scorede til 1-0

Nadia Nadim var nemlig meget ked af det efter finalenederlaget. Hun scorede selv kampens første mål til 1-0, men det var ikke nok til at hente sejren i sidste ende.

Efter smertefuld lidelse: Her er Frederiks første opgaver

– Selvfølgelig kan vi være stolte af vores præstation, for ingen havde regnet med, at vi var gået videre og havde slået tyskerne.

– Vi har modbevist så mange, og så mange haters er blevet vores fans. Det er jo meget godt. Men jeg ville bare ønske, at vi kunne give guldet til Danmark. Og til os selv, siger hun til Ritzau.

Del din kommentar

Forsiden lige nu