Mød “Lucy” i Burhan Gs nye musikvideo

søndag d. 9. oktober 2016 kl: 17. 30 Af: Elo Christoffersen
190712-burhan-g-foto-elo-christoffersen
- Lucy er en af mange piger jeg har mødt i mit liv og det ikke er et tilfælde, at Lucy hedder det hun gør, fortæller Burhan G. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

’Lucy’ er fortællingen om pigen der frister li’som Lucifer – og som tog sangeren med ud på forbudte eventyr i hans unge år. Det fortæller han om, hvor musikvideoen til ’Lucy’ har premiere. Se den her!

Der er skruet ned for balladerne og op for ballademageren Burhan G, som oser af kækt musikalsk overskud på sin nye single. ’Lucy’ kredser om forelskelsen, fascinationen og besættelsen af en pige, som sendte en ung Burhan G ud i verden ”med hovedet i sky” og tog ham med ud på forbudte eventyr. Burhan G fortæller ganske ærligt om sit møde med ’Lucy’ her:

– Lucy er en af mange piger jeg har mødt i mit liv og det ikke er et tilfælde, at Lucy hedder det hun gør. Hun er nemlig mere end blot en farlig pige – hun er selve fristelsen, Lucifer. Lucy kan få musikken til at lyde smukkere, end du nogensinde har hørt før. Hun kan holde dig vågen flere nætter i træk, invitere dig til verdens bedste fester, give dig masser af selvtillid – og så tage den fra dig igen.

– Hun kan gøre dig afhængig og få dig til at glemme alle andre end hende. Lucy starter måske som en flirt – men hun ender altid som en besættelse. Hun repræsenterer alt det, som man ved ikke er godt for én – men som alligevel kalder. Jeg mødte hende i mine teenageår og senere i mine tidlige 20’ere. For mig er Lucy en kvinde, som jeg stødte på mange gange i mit liv og jeg glemmer hende aldrig, fortæller Burhan G i en pressemeddelelse.

Dansk musik hittede: 5000 festivalgæster sang og skrålede

Musikvideoen er ude nu

Og nu kan du møde ’Lucy’ i den helt nye musikvideo, som udspiller sig i en old school barbershop i Los Angeles. Her spiller Burhan G en ung barber-boy, der lader sig forføre og forelske i den mørkhårede skønhed. Videoen er instrueret af Michael Spooner (Nik & Jay, Medina, Christopher m.fl.) og singlen er taget fra Burhan G’s kommende femte album, som sangeren har skrevet, komponeret og produceret over de seneste to år.

’Lucy’ er drønet ind på hitlisterne på de danske musiktjenester og har bl.a. toppet iTunes i hele 14 dage. ’Lucy’ er lige nu det mest spillede danske nummer, på de danske radiostationer og ser dermed ud til at følge i fodsporene på hitsinglerne ’Karma’, ’Kalder Mig Hjem’ og ’Kærlighed & Krig’ fra Burhan G’s storsælgende album ’Din For Evigt’.

Burhan G og Sarah Zobel går fra hinanden

Se videoen nedenunder…

Del din kommentar

Forsiden lige nu