Mon det lykkes 19. gang?

søndag d. 25. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Filmverden har på det seneste haft travlt med at give ondt af sig over det faktum, at instruktøren Martin Scorsese endnu ikke har vundet en Oscar, og det fortjener mesterinstruktøren da helt sikkert også.

Rystende resultat for Wilbeks Venstre i Viborg

Men der er en mand i filmbranchen, man vel bør have endnu mere ondt af, for han er nu nomineret for 19. gang, og han har endnu ikke modtaget en af de prestigefulde priser.

Sandsynligvis har du aldrig hørt om ham, men hvis du har set film som The Rock, Pearl Harbor, Spider-Man, Terms of Endearment og Top Gun, så kender du hans arbejde, for han har nemlig været med til at skabe lyden på alle disse film.

Kevin O’Connell er 49 år og arbejder som lydtekniker. Han elsker sit job, og han er ikke bitter over aldrig at have vundet en Oscar.

Hans mor, som for 30 år siden tog den dengang 19-årige Kevin med på arbejde i lydafdelingen hos filmstudiet 20th Century Fox, har dog endnu ikke fået nogen officiel tak for, at hun sporede sønnen ind på det, der skulle blive hans drømmejob. Hun sagde nemlig den gang til ham, at når han engang vandt en Oscar, så kunne han jo takke hende foran hele verden.

Den tak venter hun altså stadig på, men måske 19. gang er lykkens gang for Kevin O’Connell?

Del din kommentar

Forsiden lige nu