Moore og piraterne

onsdag d. 20. juni 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Instruktøren Michael Moore frygtede ellers, at hans kontroversielle film Sicko, som endnu ikke har haft premiere i USA, skulle blive beslaglagt af myndighederne, og derfor sikrede han sig ved at opbevare en kopi af filmen i Canada, men nu er det tilsyneladende også gået galt.

Ann Eleonora fra Herrens veje: -Jeg taler med mine døde slægtninge

Meget tyder nemlig på, at det netop er den kopi af filmen, som er bleve stjålet og lagt ud på internettet, og dermed kan man altså allerede se filmen uden at måtte betale for at gå i biografen. Det er selvfølgelig noget af en streg i regningen for både instruktøren og filmselskabet, for som en kilde i filmbranchen siger; “Hvem gider betale for noget, man ganske gratis kan se på internettet?”

Der kan være noget om snakken, men på den anden side har Moore før været udsat for det samme, uden at det gik alt for galt. Filmen Fahrenheit 9/11 blev nemlig også piratkopieret og lagt på nettet, og trods dette endte filmen alligevel med at indtjene 119 mio. dollars alene i USA, så måske er der ikke grund til at frygte noget som helst.

Del din kommentar

Forsiden lige nu