Mopper er død: De kendte er i sorg

tirsdag d. 22. november 2016 kl: 8. 12 Af: Elo Christoffersen og Ritzau Fokus

Flere danske kendisser er i sorg efter meddelelsen om at Mopper fra Familien på Bryggen er død.

Hele Danmarks Mopper, kendt fra “Familien på Bryggen”, døde mandag aften klokken 18.25. Hun blev 78 år.

Ann Patricia Christiansen, bedre kendt som Mopper, var kendt for sin skæve personlighed, som kom til udtryk i programmet “Familien fra Bryggen”.

Og at dømme på kondolencerne, der er strømmet ind til Kessler-familien efter Moppers død, var den 78-årige dame elsket af mange danskere – også de kendte af slagsen.

Jim Lyngvild i sorg

Jim Lyngvild er blandt de, der mandag aften skrev en hilsen på Facebook:

– Mopper er død. Mit hjerte flimrer. DU lærte os Danskere at være en smule mere danske – og PISSE ligeglade med hvad andre skulle mene om dig og os. I aften (mandag, red.) græder jeg med Linse og Mikkel og resten af familien – en ægte stjerne er gået bort!

Tidligere vært på Go’ Morgen Danmark, Morten Reesen, skriver:

– Fra en fantastisk og sammensat sommermorgen i Tivoli. Verden er siden da blevet lidt mindre original. God tur, Mopper – og pas på resten.

Kærlige tanker fra Gustav

Gustav Salinas sender kærlige tanker til familien:

– Mine tanker går til min kære og elskede Linse og hendes vidunderlige familie. Jeg ved I kommer til at gå en hård tid i møde, men jeg sender al min kærlighed og mine tanker til jer. Jeg ved hvor meget Mopper betyder for jer, men ved også at Mopper vil passe på jer oppe fra himlen. R.I.P. Mopper.

Didde Skjelmose, der også har medvirket i Familien fra Bryggen skriver:

– Vi har mistet en kæmpe personlighed i dag, og himlen har fået sig en kæmpe og helt bestemt stjerne. Hun vil blive savnet og manglet i vores liv. Tak for vores tider og minder sammen. Bobs vil altid være i mit og vores hjerter. God rejse Bobs og hils alle vores venner.

I september fortalte familien, at Mopper var alvorligt syg.

Hun boede på Islands Brygge i København. Det samme gør Linse Kessler og hendes datter, Stephanie. De farverige personligheder har været omdrejningspunktet for “Familien på Bryggen” i ti sæsoner.

Linse om knastør tissekone: Sådan bliver du våd som en drømFra en fantastisk og sammensat sommermorgen i Tivoli. Verden er siden da blevet lidt mindre original. God tur, Mopper – og pas på resten, @linsekessler100procent!

A photo posted by Morten Resen (@mortenresen) on

Del din kommentar

Forsiden lige nu