Mor laver bog om Amalie

fredag d. 23. november 2012 kl: 12. 33 Af: Kendte.dk NY
 

Amalie’s mor udsender nu en bog om Amalie’s liv og hun har arbejdet på denne siden sæson 1 af Amalies Verden

Amalies mor lavede mega flop
Charlotte Kejser udgiver bog om Amalie Kendte

Foto: (Bax Lindhardt)

Snart kommer der en bog om Amalie som er bedst kendt fra Paradise Hotel, Amalie’s Verden eller hende’s meget spektakulære sprogbrug. Bogen kommer til at handle om både Amalie og moren Charlotte Kejser’s liv.

– Bogen handler om min opvækst, min vilde ungdom, ægteskaber og skilsmisser, opture og nedture. Om at være velhavende og på røven. Amalies opvækst, skolegang, nederlag og store kampe, siger Charlotte, der også lover afsnit om voldssagen mellem datteren og Peter Birch og deres kærlighedshistorie, ‘som ingen faktisk kender’. siger hun til realityportalen.dk.

 

Læs også: Amalie Szigethy og Peter Birch er sammen igen

 

Bogen udkommer til April næste år og vil blive udgivet af forlaget Mellemgaard som er en af mange forlag som har vist interesse for bogen, dog har Charlotte tidligere afvist alle andre. Hun har arbejdet på bogen siden første sæson af ‘Amalies Verden’ og glæder sig over at hun endelig har fundet et forlag til at udgive hende’s bog.

– I dag underskriver jeg min bogkontrakt. Jeg er tør i munden, svedig under armene, men mine øjne stråletr. F…, jeg er glad, siger hun.

 

Læs også: Amalie til Peter: Du er langt ude

Kilde: (EB)

Del din kommentar

Forsiden lige nu