Mor og datter er OK

torsdag d. 14. april 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Måske kommer der en lille ny Britney Spears til verden. Det siges, at Britney Spears’ talsperson talte over sig i telefonen, og at det derfor er kommet frem, at Britney Spears skal have en lille pige. Britney og hendes mand Kevin Federline afslørede på Britneys officielle hjemmeside, at Britney er gravid med parrets første barn.

Udviklingshæmmede fik Dronningens Fortjenstmedalje

De afslørede dog ikke barnets køn, eller hvor langt henne i graviditeten Britney er. Det siges, at Britney er cirka tre måneder henne, og at hun først ville fortælle verden om det nu, fordi hun ville være helt sikker på at hun var gravid. Britney har for nyligt langet ud efter nogle blade som hun mener er falske.

Det siges, at hun valgte onsdag til at fortælle om sin store nyhed, fordi det ville betyde, at disse blade ikke kunne nå at få historien på forsiden. People Magazine, som hun derimod roste, kunne godt nå at få nyheden på forsiden. Da der blev ringet til Britneys talsperson Leslie Sloan for at få mere at vide om graviditeten udtalte hun: "Hun er OK. Både mor og datter har det godt." Det kunne altså godt tyde på, at Britney om cirka 6 måneder bringer en lille ny Britney Spears til verden.

Del din kommentar

Forsiden lige nu