Pamela Anderson agerer blikfang i ny musikvideo

tirsdag d. 3. juni 2014 kl: 10. 03 Af: Ritzau Fokus
 
Den britiske sanger Morrissey har valgt den amerikanske strandbabe Pamela Anderson som dyreetisk optaget sidestykke i sin nye, poetiske musikvideo.

Den britiske sanger Morrissey har valgt den amerikanske strandbabe Pamela Anderson som dyreetisk optaget sidestykke i sin nye, poetiske musikvideo. Foto: Dan Balilty/AP

Der er godt nok kun tale om en musikvideo, men den britiske sanger Morrissey har valgt Pamela Anderson som sit sidestykke.

Umiddelbart kunne der ikke være meget længere fra veltrimmede strandkroppe til britisk gråvejr og tungsind.

Gammel kending: Dagens Babe er et sikkert hit på enhver badestrand

Men ikke desto mindre mødes de to ekstremer i en ny musikvideo fra den britiske sanger Morrissey. Han har nemlig valgt den amerikanske skuespillerinde og model Pamela Anderson som sit sidestykke i videoen, der handler om en fortabt Moder Jord. Det skriver The Guardian.

– Jorden er den mest ensomme planet, jorden er den mest ensomme planet. Dag efter dag siger du, en eller anden dag. Dag efter dag siger du, en eller anden dag. Men du er på det forkerte sted, og du har det forkerte ansigt. Og mennesker er slet ikke særligt menneskelige, fortæller Morrissey poetisk i videoen, der er et reklamefremstød forud for hans kommende soloalbum, der udkommer til juli.

Har de to overhovedet noget til fælles, så er det kampen for dyrs rettigheder. Ligesom Morrissey har hun droppet kødet til fordel for en vegetarisk kost og har i mange år været en stærk modstander af pels.

Brystbombe fylder 50 år

At Morrisseys hjerte også brænder stærkt for dyrerigets mange indbyggere er der ikke nogen tvivl om. Den 55-årige popsmed smed kødet ud af sin kost som 11-årig og har sidenhen gjort sig bemærket på en lang række udtalelser mod alverdens kødspisere.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu