Morten Olsen om nyt trænerjob: Ikke kun mit valg

søndag d. 25. september 2016 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus

Morten Olsen udelukker ikke et nyt trænerjob, men alderen spiller ind for både ham og mulige arbejdsgivere.

Nogle måneder senere lod han offentligheden vide, at han i tiden efter stoppet fik flere attraktive jobhenvendelser.

Olsen har tygget på dem, men endnu ikke takket ja til nogle. I en alder af 67 år kan han have gjort sin sidste trænergerning, og de potentielle arbejdsgivere skæver også til femte og sjette ciffer i Olsens cpr-nummer, pointerer Olsen selv.

– Jeg tror altid, man vil være fristet af at komme tilbage, men i min alder er der også andre ting i livet, og jeg har immer væk været i fodbold i 50 år. For det første er det et eget valg, men for det andet er det også et valg fra andre. Det er også et spørgsmål om, hvem der kan bruge en mand i min alder. Så det er begge ting, der har indflydelse på situation, siger Morten Olsen.

Olsens kæreste forsvandt på færge: Nu taler han ud

Karrieren kan være slut

Han antyder, at karrieren meget vel kan være forbi.

– Jeg har haft muligheder. Nogle er meldt ud, andre er ikke. Men jeg har ikke noget til gode, siger Olsen.

Kan der dukke et tilbud op, der er så interessant, at du takker ja?

– Det synes jeg ikke, man skal udelukke fuldstændig. Det må tiden vise, siger den tidligere landstræner.

Gallataffel: Derfor var fodboldstjerner med

Morten Olsen stod i spidsen for Danmark fra 2000 til 2015. Forinden var han klubtræner i Brøndby, FC Köln og Ajax.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu