MTV lancerer streamingtjeneste med danske kendisser

onsdag d. 25. maj 2016 kl: 20. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Streamingtjenesten MTV Play i Danmark får nyt lokalt indhold fra nogle af Danmarks mest kendte musikere og bloggere som Benjamin Lasnier, Sandra Willer og Sonja Davidsen.

Streaming og YouTube vokser støt i Danmark. Mere end hver tredje dansker streamer ugentligt, og tendensen er især stærk blandt det unge publikum. Derfor lancerer MTV nu streamingtjenesten MTV Play – en app, som gør kanalens indhold tilgængeligt på både computer, tablet og smartphone. Udover programmerne fra MTV’s tv-kanaler indeholder appen også eksklusivt indhold fra danske kendisser, som udelukkende kan ses på MTV Play.

– MTV har en lang tradition for at finde de dygtigste unge talenter inden for underholdningsbranchen. Vi er super glade for at få muligheden for at løfte de her talenter frem, og give deres mange fans en chance for at lære dem endnu bedre at kende, siger David Lincoln Blom, Marketing Director for MTV i Norden.

En million følgere på Instagram

Blandt de profiler, der skal lave indhold, er bloggeren Sandra Willer, modellen Sonja Davidsen og popstjernen og internetfænomenet Benjamin Lasnier, der har mere end 1 mio. følgere på Instagram.

– Det er en vildt fed oplevelse at være en del af MTV. Jeg glæder mig til at vise, hvad jeg har foretaget mig den seneste tid i mine små videoklips. Jeg har brugt rigtigt meget tid på min musik, og jeg glæder mig inderligt til at vise folk resultatet, siger Benjamin Lasnier, der netop nu er aktuel med EP’en ”Chill With You”.

Fans rasende over Madonna: Nu forklarer stjernen sig

Willer og Davidsen glæder sig også

Også bloggeren Sandra Willer og modellen Sonja Davidsen glæder sig:

– Jeg er rigtig glad for at være blevet ambassadør for MTV og glæder mig til at starte min videoblog på MTV Play. Jeg har i noget tid overvejet at gå mere ind i video-delen af blogging, så det her er den perfekte mulighed. Mine videoer kommer til at handle om mode, livsstil, skønhed og rejser, siger Sandra Willer.

Kvinde hævner sig på utro kæreste med vild tatovering

– Jeg glæder mig helt vildt meget til at starte min nye videoblog på MTV Play. Mine videoer kommer primært til at handle om mit arbejde som model og mit nystiftede tøjmærke OW Intimates. Selvfølgelig kommer jeg også til at dele nogle personlige klips fra min dagligdag, siger Sonja Davidsen.

Streaming-app og fire tv-kanaler for Boxers kunder

MTV Play lanceres i tæt samarbejde med udbyderen Boxer, og fra 1. juni får alle Boxers MTV-kunder gratis adgang til premiumversionen samt til musikkanalerne MTV Rock, MTV Dance, MTV Hits og MTV Live HD, der udelukkende sender musik uden reklamer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu