Skip to main content

Bieber med skøn besked til Danmark

På trods af sin ansigtslammelse melder Justin Bieber sig nu klar til Europa, hvor han også lægger vejen forbi Skanderborg

Justin Bieber er et af hovednavnene til årets Smukfest i starten af august. Men der har været stor usikkerhed om, hvorvidt den canadiske stjerne rent faktisk ville komme, fordi han er ramt af en virusinfektion, der har gjort ham lam i den ene side af ansigtet.

Men nu er der altså godt nyt til de mange, der har en billet til den jyske festival. Smukfest bekræfter nemlig på Facebook, at den 28-årige verdensstjerne kommer til Skanderborg den 3. august.

Ramt af sjælden sygdom

- Vi skulle hilse fra Justin Bieber og sige, at han starter sin turné i Italien som planlagt den 31. juli og dermed selvfølgelig også kommer og fester med os i Skanderborg onsdag den 3. august. Det er vi bare så glade for!, lyder det i opslaget.

Justin Bieber er ramt af den sjældne sygdom Ramsey Hunt-syndrom, som kan opstå, hvis man tidligere har haft skoldkopper. I Justin Biebers tilfælde har virus, der har ligget i dvale, siden han var ramt af skoldkopper, nu angrebet hans ansigtsnerver.

Justin Bieber måtte udskyde den nordamerikanske del af sin turné på grund af ansigtslammelse, men nu er Sorry-sangeren altså klar til at stå på scenen igen. (Arkivfoto).
Justin Bieber måtte udskyde den nordamerikanske del af sin turné på grund af ansigtslammelse, men nu er Sorry-sangeren altså klar til at stå på scenen igen. (Arkivfoto).Angela Weiss/Ritzau Scanpix

Kunne ikke smile

I juni viste Despacito-sangeren i en video på Instagram, hvordan lammelsen har påvirket hans ansigt.

- Som I kan se, så blinker det her øje ikke. Jeg kan ikke smile med denne her side af ansigtet, og det her næsebor bevæger sig ikke. Så der er fuld lammelse i den ene del af mit ansigt, forklarede Justin Bieber i videoen.

Skal sætte farten ned

- Det er ret alvorligt, som I kan se. Jeg ville ønske, det ikke var sådan. Men min krop viser tydeligt, at jeg skal sætte farten ned, lød det videre fra stjernen.

Det fik hitmageren til at udskyde sin nordamerikanske turné. Og det satte derfor gang i spekulationer om, hvorvidt han ville gennemføre den danske koncert.

Men nu planlægger sangeren altså at skyde gang i sin verdensturné i Italien i slutningen af juli.

Del din kommentar