Oasis-stjerne kalder Kanye West en klovn

mandag d. 17. juni 2013 kl: 7. 50 Af: Ritzau Fokus
 

 Foto: AP / POLFOTO

Liam Gallagher lægger ikke fingre imellem, når det kommer til rapperen Kanye West. Han er en klovn, lyder det.

Den amerikanske rapper og producer Kanye West har tilsyneladende fået sig en ny fjende i Oasis-stjernen Liam Gallagher.

I et interview med det britiske medie GQ holder den altid åbenmundede rockstar sig traditionen tro ikke tilbage, da han bliver spurgt til sin mening om Chicago-rapperen.

Med reference til Kanye Wests pinlige møde med et trafikskilt, som han for nylig gik direkte ind i, da han forsøgte at flygte fra fotografer med sin højgravide kæreste, Kim Kardashian, kalder en grinende Liam Gallagher ham ganske enkelt for en “klovn”.

Kardashian skal være mor - igen

– Har du set, da han stødte sit hoved ind i skiltet? Han kommer ud af et fitnesscenter med sin kæreste, og der er fotografer, der tager billeder. Du er nødt til at holde hovedet oppe og fortsætte med at gå, siger Liam Gallagher.

– Men han gik direkte ind i en pæl. Man kan høre, at det siger “dunk” og høre ham bede folk om at stoppe med at tage billeder. Så hold dog hovedet oppe, så du ved, hvad du laver. Nu slog han hovedet. Han er en idiot, fortsætter han.

De kritiske ord kommer på et dårligt tidspunkt for Kanye West, der meget snart frigiver sit nye album “Yeezus”. Det er ikke den eneste negative omtale, rapperen får for tiden.

For nylig skrev en amerikansk tabloidavis, at Kanye West havde været Kim Kardashian utro med en canadisk model, der selv medvirker i artiklen og bekræfter affæren.

Pladeaktuelle Kanye afviser alle påstande.

– Den seneste tids angreb på Kanye West og hans familie er helt ubegrundet. Det er et åbenlyst forsøg fra en usikker person på at få omtale, og det er nummer to i en serie af ondsindede historier bragt af utroværdige nyhedskilder.

– Det er et sørgeligt forsøg på at såre to mennesker, der bare forsøger at leve deres liv, siger en talsmand for Kanye West.

Disse stjerner sveder fitnessfolket til under træningen

Kim Kardashian er sat til at føde en pige i næste måned.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu