Musikeren Drake inspirerer folk til livsfarlig leg

mandag d. 30. juli 2018 kl: 13. 55 Af: Peter Koch
Wimbledon
Musikeren Drake er inspirationskilde for noget nyt og farligt. Foto: Scanpix/Peter Nicholls

Det var nok ikke planen, da han lavede musikvideoen, der fik det hele igang.

Den Canadiske megastjerne Drake vinder nok ikke mange fans hos politiet for tiden. Det er ikke fordi, musikeren selv er på kant med loven, men et af hans seneste hits, In my Feelings, har skabt en ny trend, der har fået de amerikanske myndigheder til at udsende en officiel advarsel mod at tage del i den udfordring, folk over hele verden for tiden tager del i.

Kort sagt er problemet, at folk videofilmer sig selv, mens de forlader en bil, der ikke står stille, for så at udføre diverse dansetrin, mens nummeret In my Feelings kører i baggrunden.

Komikeren Shiggy er muligvis foregangsperson for den nye trend. Komikeren har i hvert fald lagt et klip ud på Instagram, hvor man kan se en person stå og danse foran en bil, hvorfra der bliver filmet.

Det bliver farligt

Hvor elementet med at forlade en bil, der stadig kører, kommer fra, er svært at sige. Sikkert er det, at fænomenet har vundet indpas flere steder i verden, også i Danmark, hvilket TV2 skriver mere om.

TV2 har således fundet over 10 videoer fra Danmark, der viser folk, der hopper ud af biler i fart for at være med på bølgen. Dansk politi har, efter TV2s oplysninger, ikke modtaget nogle anmeldelser fra bekymrede borgere, der har set en sådan episoder, men hos flere af kredsene fraråder man dog folk at forsøge sig med det sære stunt.

De amerikanske myndigheder har valgt at gå på Facebook med en klar besked om, at folk gerne må holde op med at udføre stuntet.

– Distraktioner kan være, og er, livsfarlige. Fokuser på sikker kørsel, uanset om du er bilist eller passager, lyder det fra de amerikanske myndigheder på Facebook.

– Trafikulykker med biler er en af de primære dødsårsager i USA. Det er dumt og farligt at hoppe ud af en kørende bil for at danse, for dig selv og dem omkring dig, lyder det fra Nicholas Worrell, fra de amerikanske myndigheder, til The Blast.

Dansk rap og britisk pop: Det hørte danskerne i 2017 Verdensstjerne overværer sex-overgreb: Afbryder koncert

Du kan i videoen her se et eksempel på, hvor galt det kan gå: 

#Mood : KEKE Do You Love Me ? 😂😂😂 @champagnepapi #DoTheShiggy #InMyFeelings

A post shared by Shoker🃏 (@theshiggyshow) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu