Nabiha: Jeg er selv en svag person

lørdag d. 17. august 2013 kl: 20. 04 Af: Ritzau Fokus
 

Støtten strømmer til Sverige fra kendte

Power-kvinden Nabiha synger om styrke og stolthed både for sin egen og for sine fans’ skyld.

Når man ser ind i de brune øjne, mens ansigtet brydes i et stort smil med det karakteristiske mellemrum mellem fortænderne, er det svært at forestille sig, at Nabiha kan have brug for mere styrke.

Hendes sange handler om at stå ved sig selv og tro på, hvem man er – men det er faktisk også noget, Nabiha kan have brug for at minde sig selv om.

– Mine sange fungerer som en påmindelse til mig selv om, at jeg skal huske det positive. Jeg er sådan en tænker, at jeg nogle gange skal minde mig selv om at ryste det negative af mig og komme videre med det, som gør mig glad, siger hun til Newspaq.

For selvom udstrålingen på scenen er lige så stor som den charmerende afro-frisure, er den ikke kommet helt af sig selv.

– Jeg har skullet lære at hvile i mig selv og stå ved mig selv, og det kan jeg også have brug for at minde mig selv om i dag, forklarer hun.

Sange som “Mind The Gap” og “Ask Yourself” har med deres positive twist efterhånden også åbnet udlandets øjne for Nabihas musik.

– Jeg spillede i Ungarn, hvor flere af mine sange har været på hitlisterne, og der stod bare næsten 7000 mennesker, som kunne mine sange. Det var rigtig vildt, og det føltes næsten som om, forarbejdet var gjort for mig, fortæller Nabiha.

Hun elsker at besøge nye lande, og i løbet af efteråret skal hun besøge både Polen, Finland og Amerika. Og for den charmerende sangmager, er det en ny mulighed for at vokse både personligt og kunstnerisk.

Nabiha: -Jeg sloges med min sceneskræk

– Jeg elsker at lære nyt, og jeg elsker at udvikle mig. Det værste ville være, hvis vi ikke prøvede at blive bedre hele tiden, fortæller Nabiha.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu