Nadia-Shila om angst: Vi er alle forskellige

mandag d. 28. marts 2016 kl: 22. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Nadia-Shila skriver om sin angst på sin blog. Foto: Janus Nielsen

Nadia-Shila skriver om sin angst på sin blog. Foto: Janus Nielsen

Nadia-Shila lider af angst, skriver hun på sin blog. Og hun bryder sig ikke om at sammenligne sin angst med andres

Nadia-Shila vil gerne sætte nogle ting på plads i forhold til sin angst. Hun skriver på sin blog:

Jeg er godt klar over at det virker fuldstændigt latterligt når jeg siger at jeg er bange for at få orme i hjernen, eller få forgiftet mit vand.. Jeg er godt klar over at jeg virker useriøs når jeg griner af min angst.

Nadia Shila sagsøger hospital: Datter fik hjerneblødning

Hun påpeger, at alle jo er forskellige, og at der af samme grund er forskellige måder at håndtere sygdom på.

Hvad folk skal huske på er at vi er forskellige.. Og din angst reagere muligvis ikke som min angst og omvendt.
Jeg har aldrig sagt at jeg fejler alt muligt.. Jeg har udtalt at jeg er panisk angst for sygdom, og at jeg er eller har været rædselslagen for at dø.

Hverdagen er svær

Nadia-Shila skriver i indlægget, at noget af det, der er svært, er hverdagen. Hun skriver, at hun nogle gange må vælge, hvad hun vil bruge sin energi på.

Jeg ville ønske at det var super nemt for mig at tage i legeland med min søn, og jeg ville ønske at jeg kunne vaske op, lave mad rydde op og gøre rent, og samtidig gå ned og hente min søn og have energi til ham resten af dagen.. Men faktum er at det kan jeg ikke på nuværende tidspunkt.. Jeg er nødt til at vælge hvad jeg vil have energi til, og der står min søn øverst på listen..

Mor fra De unge mødre: -Jeg har måske kræft

Hun føler, at hver dag er en kamp.

Jeg ville ønske at alle de ting der er nemme i jeres hverdag ikke føleles som en kamp jeg skal træne mig op til hver gang jeg skal noget..

Del din kommentar

Forsiden lige nu