Nadia-Shila savner tosomheden

fredag d. 15. april 2016 kl: 10. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Nadia-Shila har gjort sig nogle tanker om livet som enlig mor. Foto: Janus Nielsen

Nadia-Shila har gjort sig nogle tanker om livet som enlig mor. Foto: Janus Nielsen

Som enlig mor kan man glæde sig over friheden til at bestemme selv – men man kan også savne at være to

Nadia-Shila løfter sløret for de følelser, hun sidder med som enlig mor på sin blog.

Det er nemlig både godt og skidt:

Jeg synes det er fantastisk at man ikke skal diskutere om hvad man skal have at spise, hvornår poden skal i seng, hvad tid han skal i bad, hvad tøj han skal have på, om han skal have fredags slik mv.
Omvendt kan man også hurtigt savne at have den der specielle person at dele tingene med.. Jo da jeg har min mor, og det er skønt, men det er på ingen måder det samme som en partner.. Jeg er SÅ glad for at jeg gik fra min eks kæreste og jeg fortryder det bestemt ikke, men nøj hvor kan man savne tosomheden en gang imellem.

Nadia Shila sagsøger hospital: Datter fik hjerneblødning

Stiller høje krav

Nadia-Shila skriver også, at hun ikke er klar til at date hvem som helst. Hun stiller nogle krav til den mand, der skal være i hendes liv.

Mor fra De unge mødre: -Jeg har måske kræft

Jeg har nok lidt for mange ”krav” ikke til udseendet men til personligheden, for i og med at jeg er mor, skal han jo være rolig nede på jorden, kunne acceptere at han ikke og aldrig bliver nummer et i mit liv, og kunne acceptere min søn.. Udover det skal han jo også kunne tage min søn til sig, ikke fordi at han skal lege ”far” men fordi det er vigtigt for mig at mit barn har tillid til min kæreste.. Har han ikke tillid til ham og kan min søn ikke lide ham, ja så er det ud til højre.

Hun ved heller ikke helt, om hun er helt klar til et nyt forhold på nuværende tidspunkt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu