Naomi Watts lammede sit ansigt for at ligne Diana

mandag d. 2. september 2013 kl: 8. 22 Af: Ritzau Fokus
 

Naomi Watts lammede højre side af ansigtet for at tilpasse sig rollen som den afdøde prinsesse Diana. Foto: ANTONIO CALANNI AP

Her er skuespillerindes første ord om stjernebruddet

Naomi Watts lammede højre side af ansigtet for at tilpasse sig rollen som den afdøde prinsesse Diana.

Den 44-årige skuespillerinde Naomi Watts spiller den afdøde prinsesse af Wales i filmen “Diana”, og hun var så opsat på at efterligne prinsesse Diana så meget, at hun lammede højre side af ansigtet for at ændre måden, hvorpå hendes mund bevægede sig.

– Jeg ville ikke kun ligne hende, det handler også om hendes stemme, og måden hun bevægede sit ansigt på. Det er fuldstændig modsat af, hvordan jeg bevæger mit ansigt. Jeg bevæger mit ansigt på den højre side, og hun gjorde det til den venstre side, fortæller Hollywood-skuespillerinden til magasinet Empire.

– Jeg var nødt til at gå rundt med en cocktailpind i min mund for at lamme mit ansigt i højre side i uger, forklarer hun.

Prinsesse Dianas fodspor er svære at gå i, og Naomi Watts havde da også sine betænkeligheder ved at sige ja til rollen og takkede nej to gange.

– Jeg var bange for alle de sammenligninger, som folk kunne lave som for eksempel; hun har ikke den rigtige næse, ikke den rigtige højde, ikke den rigtige stemme.

Hollywood-par går fra hinanden efter 11 år

Filmen, som kommer i de danske biografer den 26. september, handler om de sidste to år af Dianas liv.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu