Narnia indtager Midgård

onsdag d. 14. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den første del af Narnia er klar til indspilning, og har derfor intaget Midgård i Wellington. J.R.R Tolkien og Narnia-forfatter C.S. Lewis var meget gode venner, faktisk menes det at C.S. Lewis læste og rådede Tolkien i stor grad da han skrev The Lord Of The Rings. Efter at The Lord Of The Rings forlod New Zealand er hele Narnia flyttet ind. Tirsdag blev det klart at de fire roller som børnene Peter, Susan, Lucy og Edmund er besat. Skuespillerne er alle fra England og de er indtil nu ukendte skuespillere: Georgie Henley 9 år som Lucy, Skandar Keynes 12 år som Edmund, Anna Popplewell 15 år som Susan og William Moseley 17 som den ældste Peter. Man fik også at vide at Oscar-vinderen Jim Broadbent skal spille rollen som professoren.

Dronningen åbner sig omkring prins Henriks valg af gravsted Kendt reality-stjerne fundet død på gaden

The Lion The Witch And The Wardrobe handler om fire søskende der bliver placeret på landet hos en gammel professor. En dag da det regner finder Lucy, der er den mindste af de fire og også nøglepersonen, en hemmelig passage gennem et klædeskab til landet Narnia. Men i Narnia er der evig vinter, da det er den Hvide Heks, der bliver spillet af Tilda Swinton, der hersker i landet.

Bogen er egentlig nummer to i en række af syv. Men bog nummer et The Magician’s Nephew er mere filosofisk, og derfor svær at lave en film ud af. Egentlig var The Lion The Witch And The Wardrobe den første bog, men rækkefølgen passer bedre efter man lavede den om. Effekt folkene er de samme som skabte Gollum i The Lord Of The Rings, så forventingerne til filmen er store. Hvis The Lion The Witch And The Wardrobe bliver en succes, planlægger filmselskabet at lave to film mere, der skal filmes på samme tid, på samme måde som The Lord Of The Rings.

Del din kommentar

Forsiden lige nu