Natalie Imbruglia: Sexet at være ubekymret

mandag d. 24. august 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Natalie Imbruglia har tidligere været kærester med “Venner”-stjernen David Schwimmer. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Den forhenværende X Factor-dommer Natalie Imbruglia føler sig langt fra 40, fed og færdig, men derimod fuld tilfreds med sine gener.

Selvom Natalie Imbruglia rundede det skarpe 40-årige hjørne i februar i år, føler hun sig langt fra fed og færdig.

Faktisk synes hun, at selvtilliden er steget i takt med lysene på lagkagen, fortæller den australskfødte sanger- og skuespillerinde i et interview med avisen The Mirror.

– Det er nærmest i menneskets natur at fokusere på de ting, man gerne ville have så anderledes ud. Men jeg ved, jeg er attraktiv, så jeg går ikke rundt og græder over skønhedsfejl, siger den Grammy-nominerede sangstjerne, der har fået et godt udgangspunkt fra naturens side.

– Jeg er heldigvis velsignet med gode gener – min mor er meget smuk. Jeg træner, spiser sundt det meste af tiden, drikker masser af vand og arbejder ikke alt for meget. Jeg tror, det handler om balance, lyder det fra “Torn”-sangerinden.

– Det er sexet, når en kvinde ikke bekymrer sig om sin alder. Jeg siger ikke, at jeg er perfekt – jeg er også usikker – men jeg vil bare gerne nyde mine 40’ere, siger den forhenværende X Factor-dommer og uddyber:

– Ja, jeg har rynker, men jeg er glad. Jeg elsker at blive ældre, og jeg vil bare gerne have det godt. Vi kommer alle til at blive rynkede, og vi skal alle sammen dø. Så lad være med at fornægte det, understreger Imbruglia.

Sangerinden er i øjeblikket single, men har tidligere været gift med rockmusikeren Daniel Johns og været kærester med “Venner”-skuespilleren David Schwimmer.

Hun har netop udgivet sit femte album, “Male”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu