Natascha Linea i amme-dilemma: Har ingen mælk

søndag d. 15. maj 2016 kl: 14. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

På trods af at Natascha Linea ikke har noget mælk at give af, bliver hun ved med at amme sin søn, Novah, i håb om, at mælken kommer.

Natascha Linea fortæller åbent om sine problemer med at amme sønnen Novah. De første par uger gik det rigtig fint, skriver den unge mor på sin blog:

Natascha Linea skifter navn

Da jeg fik Novah D 21-3-16 Gik amningen lige efter bogen de første 2 uger hvilket var SKØNT, men så faldt mælkeproduktionen drastisk og han tog ikke nok på i vægt, hvilket fik mig til at stoppe amningen helt dengang, da jeg ikke følte mig mentalt klar til den kamp det var at kæmpe for amningen.

Men den lille mand blev ved med at søge efter brystet, og det fik Natascha Linea til at prøve igen:

så jeg fortsatte og jo mere han lå der jo mere fik jeg lyst til at fortsætte og prøve at få gang i min mælk igen, nu har jeg kontakt til nogle super dygtige ammerådgivere som hjælper mig med ar finde årsagen til mælketabet, så vi sammen kan få gang i mælken igen.

Sonde og hvidtøl

En af de ting, andengangs-moderen prøver, er for eksempel at drikke hvidtøl, som efter sigende skulle have en positiv effekt på mælkeproduktionen.

Indtil hendes egen mælk strømmer til, har hun et andet trick:

Jeg begynder fra i morgen med et sondesystem hvor han får alt maden fra mit bryst og via en lille slange som er tapet fast til brystet så jeg ikke skal give flaske mere, hvilket vil stimulere mit bryst endnu mere og hvilket jo bare ville være fantastisk.

Natascha Linea afvist af Luksusfælden

Hun håber meget, at amningen kan komme igang igen – men som hun skriver, så vil hun fortsætte “hygge-amningen” uanset hvad.

så håber jeg virkelig på det kan lade sig gøre, og kan det ikke jamen så fortsætter vi med hygge amning lige så længe han vil

Del din kommentar

Forsiden lige nu