Natascha Linea fyret

torsdag d. 21. september 2017 kl: 12. 34 Af: Elo Christoffersen
Natascha Linea fyret
Natascha Linea er blevet fyret fra jobbet som reklamebud. Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark (Arkivfoto)

Natascha Linea føler sig til grin efter hun er blevet fyret fra jobbet.

Natascha Linea, der er kendt fra De unge mødre, er blevet fyret fra sit reklamebud-job.

Det skriver hun på sin blog:

Natascha Linea skifter navn

– Sidste torsdag gik jeg og ventede på mine reklamer, da de ikke var kommet klokken 20 ringer jeg derind og får af vide, at der er forsinkelser, men de var på vej. Fredag er de stadig ikke kommet, så jeg ringer igen derind, og jeg får at vide, at en 13-årig dreng har fået min rute, da det jo er ungdomsarbejde, skriver Natascha Linea.

Havde job igen til Linea

Nogle dage senere ringer firmaet igen til den unge mor:

– De siger de har tre ruter i Gedser, hvis jeg kunne være interesseret, jeg takkede pænt NEJ TAK, for gider da ikke tage ruten og risikere at blive skrottet for en billigere ansat igen, skriver hun videre.

Natascha Linea skriver, at hun føler sig helt til grin.

Hun nød at gå med reklamer:

Natascha Linea afvist af Luksusfælden

–  Jeg nød virkelig den time, hvor jeg kunne gå og nyde det gode vejr og have alenetid med en af mine børn, skriver Natascha Linea.

Kendte.dk har forgæves forsøgt, at få en kommentar fra Natascha Linea.

Del din kommentar

Forsiden lige nu