Natascha Linea: -Jeg er sg’ forelsket

torsdag d. 12. maj 2016 kl: 21. 32 Af: Elo Christoffersen
 
Natascha Linea følger Eurovision Song Contest. Hun synes nemlig, at Søren Bregendal er lækker. Foto: Natascha Linea/blog.

Natascha Linea følger Eurovision Song Contest. Hun synes nemlig, at Søren Bregendal er lækker. Foto: Natascha Linea/blog.

Natascha Linea, der er kendt fra De Unge Mødre, svæver lige nu på en lyserød sky.

– Ja må indrømme at jeg var “forelsket” eller det man vel ikke helt kalde det, eller kan man? – Jeg var jo ikke særlig gammel da han kom på tv første gang i Rich Kids, og senere i 2900 Happiness og i Far til fire, og har altid syntes han var MEGA LÆKKER, men vil nok ikke udtale mig sådan i dag vil nok nærmere sige han er en utrolig pæn mand, og han skulle da ikke gå mange gange rundt om min seng XD HAHA.

Natascha Linea skifter navn Natascha Linea afvist af Luksusfælden

– Men hold nu op hvor har jeg drømt om ham da jeg var yngre, og skrevet “Natascha Bregendal” mange gange på mine  mapper i skoletiden. Haha, skriver Natascha Linea på sin blog.

Det er i hvert fald sikkert, at hun lige nu sidder klistret til skærmen og følger Eurovision Song Contest.

Del din kommentar

Forsiden lige nu