Natascha Linea: -Jeg blev voldtaget

tirsdag d. 7. juni 2016 kl: 18. 36 Af: Elo Christoffersen
 

Natascha Linea fortæller nu åbent om en grufuld oplevelse hun havde, da hun var 12-13 år. Hun blev voldtaget.

Natascha Linea, der er kendt fra “De unge mødre”, fortæller nu offentligt om en forfærdelig oplevelse hun havde i 12-13 års alderen.

Massage endte i voldtægt

Natascha Linea blev voldtaget af en mand, der var tæt på familien, skriver realityportalen.dk.

Natascha Linea skifter navn

– Jeg tog hjem til ham og hans kæreste. Hun tog i byen, og jeg var alene med ham. I løbet af aftenen bad jeg om lidt massage, som jeg altid fik, når jeg besøgte dem. Men da han masserede mig, begyndte han at røre mine bryster, og jeg turde ikke sige nej, for jeg var bange for, at han ville blive sur. Og jeg havde jo selv bedt om massage, fortæller Natascha Linea til realityportalen.dk.

Natascha Linea afvist af Luksusfælden

Manden gav hende noget alkohol og efter et til to glas var Natascha Linea fuld. Hun blev båret ind i sengen, hvor hun blev voldtaget.

Vil finde en hacker

Natascha Linea vil nu forsøge at anmelde manden for voldtægt. Det kræver dog beviser – beviser som hun har på sin gamle Facrbook-profil, men ikke har koden til mere. Derfor vil hun have kontakt til en hacker, så beviserne kan komme frem – og voldtægtsmanden kan blive dømt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu