Natascha Linea afvist af Luksusfælden

fredag d. 26. januar 2018 kl: 8. 31 Af: Elo Christoffersen
Natasha Linea foto Janus Nielsen Discovery Networks Danmark
Natascha Linea fortæller, at hun og hendes daværende kæreste fik nej til at medvirke i Luksusfælden. Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark (Arkivfoto)

Den unge mor stod i store problemer - også økonomiske. Men gælden var langt fra stor nok til at de kunne få hjælp i Luksusfælden.

22-årige Natascha Linea, der er kendt fra Kanal 4-programmet “De unge mødre”, raser på sin blog.

Årsagen er, at hun for fire år siden blev afvist til at medvirke i TV3-programmet “Luksusfælden“.

Natascha Linea skifter navn

Da Natascha Linea var 18 år fik hun datteren Lia. Datteren blev hurtigt tvangsfjernet og det endte i et økonomisk kaos for den unge mor.

– Da jeg blev 18 år var jeg i et stort rod følelsesmæssigt, jeg var gravid med min første datter, hun blev tvangsfjernet kort efter fødslen, og jeg kunne slet ikke samle mine tanker om det økonomiske, det resulterede i at jeg rimelig hurtigt røg i RKI. Gælden voksede stille og roligt og det gjorde min håbløshed også, jeg kunne slet ikke finde ud af hvordan jeg mon nogensinde skulle kunne blive gældfri, skriver Natascha Linea på sin blog.

Hun og hendes daværende kæreste vidste ikke, hvordan de skulle komme ud af gælden, der var på cirka 40.000 kroner.

Vi fik af vide vi ikke havde nok gæld selvom min gæld alene rundede omkring de 40.000 kroner på dette tidspunkt. Jeg ved da godt det ikke er meget i forhold til de andre som både har gæld halve og hele millioner. Men det er jo netop sådan en som mig de skulle have hjulpet så jeg ikke kom ud i en håbløs gæld, skriver Natascha Linea.

Natascha gjorde selv noget ved gælden

Men TV3s afvisning om, at parret kunne komme i Luksusælden, fik Natascha Linea til, at gøre noget ved gælden.

For to år siden tog hun fat:

Jeg ringede rundt og fik afdragsordninger med ALLE mine kreditorer, og i dag er jeg stadig i RKI men det går den rigtige vej frem. Den 1. februar kommer jeg af med to kreditorer og inden for de næste 4-5 måneder ryger der to mere væk. Jeg er faktisk pisse stolt af mig selv for at finde ud af det og selv kæmper for at blive gældfri, skriver Natascha Linea videre.

Natascha Linea: -Jeg skal på date

Hun regner med, at være ude af RKI i løbet af 2019.

Det er ikke lykkedes Kendte.dk, at få en kommentar fra TV3.

Del din kommentar

Forsiden lige nu