Natascha Linea skifter navn

torsdag d. 15. marts 2018 kl: 5. 30 Af: Elo Christoffersen
Natascha Linea skifter navn
Natascha Linea har nu skiftet navn. Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark (Arkivfoto)

Natascha Linea skifter navn. Læs videre og se, hvad hun nu hedder.

Natascha Linea skifter navn.

Natascha Linea, der er kendt fra “De unge mødre” trænger tilsyneladende til forandring.

I hvert fald skriver hun på sin blog, at hun har skiftet navn til Princess Natascha Ellen Linea Kaup:

– Hvorfor lige navnet Princess? Ja gid jeg kunne svare på det, men ved et tilfælde så jeg det var godkendt som fornavn, og kunne ikke slippe navnet igen, det blev ved med at dukke op igen og igen. og jeg blev mere og mere sikker på at jeg da skulle have det navn, skriver hun på bloggen.

I følge hendes præst er navneforandringen godkendt om en uges tid.

Natascha Linea afvist af Luksusfælden

Er blevet mere lykkelig

Hun er også blevet en lykkeligere person:

Jeg er en lykkeligere person i dag end jeg var for bare 14 dage siden. Så hurra for mit nye navn, og hurra for jeg endelig langt om længe er ved at finde ud af, hvem jeg er som person og er ved at få ro i mit hoved.

Klippede sig skaldet

Navneforandringen er dog ikke det eneste, der er sket for Princess.

Hun har også klippet sig skaldet og hun er desuden blevet single igen.

Slog op med kæresten

Princess slog op med sin kæreste lørdag aften.

Kæresten kunne i følge Princess ikke acceptere, at hun havde klippet sig skaldet:

Natascha Linea: -Jeg skal på date

Han kunne ikke lide det og det er ærlig snak og fred da være med det, men at han ligefrem siger han ikke gider se mig før jeg får langt hår igen eller må jeg købe en paryk – der fik jeg nok. Det jo for helvede ikke håret han er kærester med, skriver hun på bloggen og tilføjer:

– Min kæreste skal vide jeg er anderledes, underlig og skør og det vil jeg nok være indtil den dag jeg dør, og kan de ikke acceptere det så UD AF VAGTEN.

Del din kommentar

Forsiden lige nu