Chok: Ung mor stopper (igen) i De unge mødre

onsdag d. 23. august 2017 kl: 15. 34 Af: Elo Christoffersen
Natascha Linea stopper i De unge mødre
Natascha Linea vil ikke være med, så længe Nadia Shila er med. Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark (Arkivfoto)

Den unge mor vil ikke være med, så længe Nadia Shila er med.

Natascha Linea stopper igen i De unge mødre.

Det skriver hun på sin blog.

Årsagen er en af de andre deltagere. Så længe Nadia Shila er med, vil Natascha Linea ikke være med:

Natascha Linea skifter navn

– Jeg ønsker ikke at snakke dårligt om Nadia Shila, hverken som person eller som mor. Men jeg kan blot fortælle at jeg personligt har besluttet at holde pause fra De unge mødre så længe Nadia Shila er med i programmet, skriver Natscha Linea på sin blog.

Trist over at stoppe

Hun kommer dog til at savne programmet:

Jeg er da trist over at stoppe fordi jeg hygger med virkelig med at være med i programmet. Men jeg ønsker bare heller ikke at være med i et tv-program, hvor man kan tillade sig at opføre sig på den måde både over for andre mennesker, men også over for sine egne børn, skriver Natascha Linea.

For et år siden meldte hun sig også ud af De unge Mødre. Dengang skrev Natascha Linea:

– Jeg har for det meste haft nogle fede oplevelser i min tid i serien, og den har modnet og ændret mig utrolig meget. Serien hjalp mig med at komme op igen efter Lias anbringelse, men er til tider også blevet presset til at lave nogle afsnit, jeg ikke ville have lavet, som jeg fortryder, jeg lavede i dag.

Natascha Linea afvist af Luksusfælden

Natascha Linea oplyser, at det sidste program – i denne omgang – er optaget med hende.

Men hun er klar igen, når Nadia Shila ikke længere er med i programmet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu