Skip to main content

Find gnisten frem mellem jer igen

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Kan du nikke genkendende til denne følelse, kan du med fordel tage at læse med her i det følgende.

Her finder du nemlig et par gode tips til, hvordan du sætter gang i gnisten mellem jer igen, så I kan få et velfungerende forhold endnu engang.

Gør noget for sexlivet

En af de ting der ryger først, når du begynder at bruge mindre tid sammen med din partner og lader andre ting overskygge ham eller hende, er sexlivet. Derfor er det også en af de første ting, som du skal forsøge at sætte gang i igen.

Der er flere forskellige ting, som du kan gøre for at få sexlivet på benene igen. For det første er det en god ide at tale med din partner om sex. På den måde kan I begge blive opmærksomme på problemet, hvorefter I kan finde en måde at løse det på. For noget andet kan i forsøge at pifte jeres sexliv lidt op. Det kan I blandt andet gøre med sexlegetøj. Sexlegetøj findes i mange forskellige afskygninger, og derfor burde der også være noget, som du og din partner vil kunne lide.

Aftal en fast dag

Sexlivet er dog ikke det eneste sted, at du skal gøre en indsats for at sætte gang i forholdet igen. Som nævnt kan det være svært at finde tid til hinanden i en travl hverdag, og derfor er det et af de steder, hvor du også skal gøre noget. Det bedste du kan gøre, er at aftale en fast dag med din partner, hvor I skal lave noget sammen. Det kan være, at I tager ud og spiser, laver noget sport sammen, slapper af på sofaen eller noget helt fjerde. Det er helt op til jer, så længe det er noget, som i nyder at gøre sammen. Når I aftaler en fast dag sammen, ved I begge, at denne dag skal holdes fri til hinanden. Selvom det kan virke meget uromantisk, vil det kun gavne jer og jeres forhold.

Glem ikke de små ting

Når du skal gøre en indsats for dit forhold, er det ikke kun de store ting, der gælder. Ofte er det faktisk de små ting, der betyder mest. Der er masser af små ting, som du kan gøre for din partner for at vise, at du elsker ham eller hende. Du kan blandt andet købe yndlingsslikket, blomster eller lignende. Du behøver ikke engang at købe noget, men bare sørge for at give din partner et kram og et kys i ny og næ. Det kan også være en sød seddel på køkkenbordet eller noget helt andet. Der masser af muligheder, men det er kun dig, der ved bedst, hvad din partner sætter pris på.

Produceret af Heymate

Del din kommentar