Skip to main content

Mange kendte bruger CBD-olie

Hvad er den egentlig for noget, den vidt omtalte CBD-olie?

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Der har været enormt meget snak om den i medierne, og en masse myter bliver fortalt om den ellers så undseelige olie. Som en person ude fra uden særlig meget viden om emnet kan det være enormt svært at finde ud af, hvad der er op og ned.

Den bedste anbefaling er som bekendt, at andre mennesker bruger den. Derfor er der mange, som vælger at gå på nettet og søge anmeldelser af olien, før de beslutter sig for, om de vil investere i den.

Kendte mennesker er mere troværdige

Men internettet kan være en meget svær platform at navigere rundt på, når det kommer til andre menneskers erfaringer og anbefalinger. For hvad har man af grund til at tro på en tilfældig, anonym person, som har anmeldt et produkt online?

For at kunne stole på at CBD-olie virker og er et pålideligt produkt har man således brug for at høre erfaringerne fra nogen, som man ved hvem er. Og hvem er her mere pålidelige end de kendte mennesker, som man kender til fra fjernsynet, ens radio eller måske de skrå brædder?

Kendte mennesker har et større ansvar over for offentligheden

Og hvorfor er kendte mennesker så mere pålidelige, når det kommer til anbefaling af produkter? Der er ingen tvivl om, at det er et faktum. Se bare på alle de bloggere, som lever af at afprøve og anbefale produkter – noget de i høj grad kan gøre, fordi de er kendte ansigter.

Kendte mennesker kan man stole på, fordi de i kraft af deres kendte navn er langt mere pålidelige end normale mennesker. Når rigtig mange mennesker ved hvem man er, får det nemlig langt større konsekvenser, hvis man bliver grebet i at lyve.

Kendte mennesker, som bruger CBD-olie

Rigtig mange kendte har inden for de seneste år trådt frem og erklæret, at de bruger CBD-olie og kan se effekten af den. De har dermed blandet sig i debatten og været med til at gøre olien betydeligt mindre tabubelagt end den ellers havde været før. VirksomhedenNordic Oil, har samlet enliste over kendisser, som offentligt støtter op omkring CBD.

I USA har der især været en stor gruppe af kendte som har ladet deres mening høres. Disse tæller blandt andet Seth Rogen, Morgan Freeman ogOliver Stone. Listen er lang og alle disse berømtheder roser olien og dens virkninger. Det er særlig imponerende når en person somMichael J. Fox, som lider af fremskreden Parkinsons, roser oliens effekt i forhold til sin sygdom.

Danskere for CBD-olie

Også i Danmark er kendte stemmer begyndt at advokere for den specielle olie. En af de mest prominente af disse har nok været skuespiller og komiker Søs Egelind. Søs Egelind brugte olien under sin behandling for kræft, og oplevede vilde resultater.

Hun har ligesom mange andre kendte fortalere fået en del skæld ud i medierne men bliver alligevel ved med at kæmpe for legaliseringen og anerkendelsen af produktet. En så ihærdig kamp fra en kendt person må siges at være en af de største anbefalinger.

Produceret af Heymate

Del din kommentar