Natportieren-stjerne: Ja, vi er kærester

lørdag d. 16. juli 2016 kl: 7. 52 Af: Ritzau Fokus
Taylor Swift and Tom Hiddlestone visit the beach and go for a very British country walk in Suffolk, UK. The hot new couple went along to the beach with Tom's mother and his family, Taylor Swift
- Sandheden er, at Taylor Swift og jeg er sammen, siger Tom Hiddleston. Foto: Scanpix.

Den britiske skuespiller Tom Hiddleston fastslår, at han officielt er kærester med den amerikanske sangerinde Taylor Swift.

Internettet var nær kogt over, da flere medier bragte en række romantiske billeder af den amerikanske sangerinde Taylor Swift sammen med den britiske skuespiller Tom Hiddleston, der blandt andet er kendt for sin rolle i successerien Natportieren.

Til trods for at billederne viser, hvordan parret både kysser, krammer og holder i hånd, har ingen af stjernerne hidtil bekræftet, at de officielt er kærester.

Superstjernes stalker begik selvmord - politiet var udenfor

Men nu er hemmelighedskræmmeriet slut, da den 35-årige Tom Hiddleston løfter sløret for, hvilken relation de to kendisser egentlig har til hinanden.

I et interview til det amerikanske medie The Hollywood Reporter afslører han nemlig, at rygterne om forholdet til “Shake It Off”-sangerinden er sande.

– Sandheden er, at Taylor Swift og jeg er sammen, og vi er meget glade. Tak fordi I spørger”, siger Tom Hiddleston til The Hollywood Reporter.

Rygterne om en romance mellem Tom Hiddleston og Taylor Swift begyndte allerede i maj 2016, da velgørenhedsarrangementet The Met Gala blev afholdt. Her blev de blev filmet sammen, og i videoen kunne man se, hvordan parret både dansede og morede sig sammen, hvilket understregede deres gode kemi.

Stalker brød ind i superstjernes hjem - og tog en lur

Turtelduernes forhold kommer blot lidt over en måned efter, at Taylor Swift brød med sin ekskæreste Calvin Harris.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu