Neil Patrick Harris holdt hemmeligt bryllup

lørdag d. 9. maj 2015 kl: 15. 07 Af: Ritzau Fokus
 
Neil Patrick Harris var tidligere på året vært for det prestigefulde Oscar-show i Hollywood.

Neil Patrick Harris var tidligere på året vært for det prestigefulde Oscar-show i Hollywood. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Skuespiller Neil Patrick Harris agerede for nylig vidne, da bedsteveninden og navnesøster Rachael Harris stod brud i New York.

Neil Patrick Harris kan godt være stolt af sig selv. Det var nemlig ham, der oprindeligt førte de to nygifte turtelduer skuespiller Rachael Harris og musiker Cristian Hebel sammen.

Se de kendtes Halloween-kostumer

Fredag var “How I Met Your Mother”-stjernen desuden en af de få, der bevidnede parrets hemmelige bryllup i New York. Det fortæller parrets talsmand til People Magazine.

Rachael Harris, som senest har kunnet opleves på det hvide lærred i “Nat på museet 3 – Gravkammerets Hemmelighed”, var også på pletten, da Neil Patrick Harris giftede sig med sin mand David Burtka sidste efterår.

Faktisk var det netop i Capri i Italien, hvor Harris og Burtka gav hinanden deres ja, at Christian Hebel faldt på knæ og friede til sin kæreste kort efter fejringen af vennernes bryllup.

Christian Hebel, som er ansvarlig for flere store koncertopsætninger på Broadway, og Rachael Harris blev dog ikke så inspireret af det romantiske Italien, at de selv ønskede at holde deres bryllup der.

Som ægte urbanere foretræk de derimod at blive gift på rådhuset i New York.

Efter vielsen tog de nygifte og deres få gæster metroen til den prisvindende New York-restaurant Gramercy Tavern, hvor de fejrede brylluppet med en frokost.

Debutvært til årets Oscar: Det var et bæst

Det er andet ægteskab for Rachael Harris, der tidligere har været gift med skuespiller og instruktør Adam Paul.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu