Niarn kørte Djævleræs på kokain

tirsdag d. 22. september 2015 kl: 16. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Niarn fortæller om sit massive alkohol og stofmisbrug i ny bog. Foto: Simon Wedege Petersen/Wikipedia

Niarn fortæller om sit massive alkohol og stofmisbrug i ny bog. Foto: Simon Wedege Petersen/Wikipedia

Da Niarn var med i Zulu Djævleræs var han bagstiv og påvirket af kokain

Niarn lægger ikke skjul på, at han i en årrække havde problemer med alkohol. I en ny bog fortæller han detaljerne om sit massive misbrug.

Fyret: Kendt rapper og radiovært fyret på grund af druk

I bogen “Mit liv, mine problemer”, går han i detaljer om sine op- og nedture.

I en passage fortæller han om, hvordan han aftenen før han skulle deltage i Zulu Djævleræs, havde givet koncert i Aarhus. Til efterfesten havde der været rigeligt med både alkohol og kokain.

Han ringede til produktionsholdet og sagde, at han ikke kunne komme, men de ville have ham med, så han tog en taxa:

– Jeg skulle køre med Mira Wanting, men hun valgte at trække sig med den begrundelse, at hun var bange for at komme til skade. Jeg syntes, det var mærkeligt, at hun overhovedet havde sagt ja til at medvirke i programmet, når hun var så bekymret for sit ve og vel, og der gik faktisk flere år, før det gik op for mig, at det selvfølgelig var fordi, jeg stank som et helt værtshus og stadig kæmpede for at gå lige, at hun ikke syntes, det var en skide god ide at sætte sig ind i en bil med mig bag rattet, fortæller Niarn ifølge Metroexpress i sin nye bog.

Han gennemførte løbet men endte på en sidsteplads.

Den 18. september 2014 kunne Niarn på direkte tv i Aftenshowet på DR1 meddele, at han stopper karrieren under navnet Niarn. Dette skete som følge af at han den 23. juni 2013 blev indlagt med betændelse i bugspytkirtlen, efter flere års misbrug af alkohol og stoffer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu