Nick slog ikke Paris

torsdag d. 5. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Nick Carter taler for første gang ud om spekulationerne om, at han skulle have mishandlet ekskæresten Paris Hilton i forrige uge. Nick Carter er fortørnet over, at unavngivne kilder giver ham skylden for de blå mærker som Paris Hilton havde i ansigtet og på armene.

Kronprinsen holdt hof med Nephew: Nu bliver billederne (mis)brugt til noget sjovt Så gik alarmen: Dansk verdensstjerne knaldet for spritkørsel

Nick har indtil nu forholdt sig tavs omkring rygterne som opstod da Paris blev observeret i Los Angeles med en flænge i læben og blå mærker på armene. Han har overladt det til sin advokat at afkræfte den påståede mishandling. Men i går valgte Nick alligevel at tale ud om rygterne.

“Hvis de trænger til medieopmærksomhed, så lad dem gøre som de vil. Min familie, venner og mine fans ved, at det ikke ligger til min karakter at gøre sådan noget. Jeg ville aldrig skade en person jeg holder af. I det hele taget ville jeg aldrig gøre nogen af de grusomme ting som jeg er blevet beskyldt for. Sandheden vil komme for en dag” siger Nick.

Del din kommentar

Forsiden lige nu