Nick slog Paris

tirsdag d. 3. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det siges, at det var Nick Carter der gav Paris Hilton et blåt øje og andre blå mærker på armene. Først lød udtalelserne på, at Paris var faldet ned af trappen på et af familiens dyre og luksuriøse hoteller, men nu har dette ændret sig. Parret slog op med hinanden, men alligevel tog de til fest sammen på det trendy Argyle Hotel i Los Angeles, hvor det så ud til at de virkelig hyggede sig sammen.

Dronningen kommenterer prins Henriks valg af gravsted

En kilde udtaler, at det var rent “Dirty Dancing”, de var søde mod hinanden, så hinanden dybt i øjnene, og alle troede at de måske havde fundet sammen igen. Dette ændrede sig dog hurtigt, da Nick besluttede sig for at ville videre til et andet sted, og han ville have Paris med. Hun ville dog ikke afsted, men Nick hev hende alligevel med ud i en taxa. Paris har fortalt sine venner, at Nick senere mistede besindelsen.

Kronprins skifter måske navn, når han bliver konge

“Paris er virkelig bange for ham. Han har virkelig problemer med sit temperament. Vi har set blå mærker på hende før og spurgt hende om dem, men indtil nu har hun altid benægtet det,” udtaler en af Paris’ venner. Nick nægter det hele, og hans advokat Marty Singer siger at det hele bare er onde rygter. “Til trods for at det er slut mellem de to, så tilbragte de mandag nat sammen. Paris forlod Nicks hus tirsdag morgen. Alt dette kommer bare af, at Paris er oprørt over hvad Nick har fortalt People Magazine,” udtaler Singer. Paris’ forældre overvejer at politianmelde forholdet, men de har endnu ikke besluttet sig, da det højst sandsynligt vil rive op i en masse ting der ikke skal rives op i.

Del din kommentar

Forsiden lige nu