Nicki Bille og Lykke May går hvert til sit

tirsdag d. 24. november 2015 kl: 8. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Nicki Bille og Lykke May er gået hvert til sit. Foto: Facebook.

Nicki Bille og Lykke May er gået hvert til sit. Foto: Facebook.

Forholdet mellem topmodellen Lykke May og stjerneangriberen Nicki Bille er forbi.

I november sidste år fejlede kærligheden ikke noget, da topmodellen Lykke May bekræftede, at hun havde pakket kufferten og var flyttet fra USA til Frankrig for at bo sammen med fodboldkæresten Nicki Bille. Nu, præcis et år senere, er forholdet forbi, skriver Ritzau Fokus.

– Lykke og jeg er blevet enige om at gå hver til sit. Jeg ønsker ikke at gå i yderligere detaljer og håber også, at I vil respektere dette, skriver den 27-årige fodboldspiller på Facebook.

Det tidligere par boede sammen i et hus i Thonon-Les-Baines tæt ved Geneve-søen, så Nicki Bille kunne passe fodboldkarrieren hos klubben Evian i det franske. Dengang glædede den 33-årige model sig over, at kærligheden blomstrede netop i Frankrig, så hun kunne øve sig på sproget.

Nøgen Lykke May på Instagram

Lykke May har sønnen Shooter fra et tidligere forhold med den 64-årige instruktør Julian Schnabel. Ifølge Nicki Bille betyder bruddet med topmodellen mere tid til fodbold og familie.

– Jeg vil nu fokusere fuldt ud på min familie og venner samt karriere. Tiden vil vise min vej, skriver fodboldspilleren, der nu er skiftet til Esbjerg, efterfulgt af en smiley.

Ud over modeljobbet laver Lykke May også fotoopgaver, og sidste år havde hun sin debut på det hvide lærred i Sussanne Biers film “En Chance Til” over for blandt andre Nikolaj Coster-Waldau og Nikolaj Lie Kaas.

Dansk model i junkie-rolle: Mit barn gav mig styrke

 

Lykke og jeg er blevet enige om at gå hver til sit. Jeg ønsker ikke at gå i yderligere detaljer og håber også at i vil…

Opslået af Nicki Bille Nielsen på 23. november 2015

Del din kommentar

Forsiden lige nu