Nicki Minaj håndplukker nyt stjernefrø

søndag d. 20. december 2015 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Den 33-årige rapper Nicki Minaj er producer på den nye serie “Nicki”, og hun kommer også selv til at vise sig på tv-skærmen. Foto: Matt Sayles/MATT SAYLES/INVISION/AP

“Anaconda”-rapperen græd, da hun fandt den rigtige til hovedrollen i en ny serie om sit liv.

Der var ikke et øje tørt, da Nicki Minaj endelig fandt den lille pige, som skal indtage hovedrollen i den kommende tv-satsning “Nicki”, der tager udgangspunkt i “Anaconda”-rapperens liv.

– Jeg græd bogstaveligt talt, da jeg så hendes audition. Jeg krævede at møde hende!, skriver den 33-årige rapper fra Trinidad og Tobago på Instagram.

Det er barneskuespilleren Ariana Neal, som er blevet udvalgt til at spille en helt ung udgave af Nicki Minaj. Serien handler om Nicki Minaj og hendes dynamiske familie, som emigrerer fra Trinidad & Tobago, og beskriver den succesfulde kunstners vej til den musikalske trone.

Rapstjerne aflyser turné: Havde udsigt til tomme arenaer

– Jeg satte mig i et rum sammen med hende og lærte hende at rappe ved at tromme et beat på bordet og tvinge hende til at holde sig til beatet! Derefter fandt jeg alt den attitude frem, som hun gemte inde i sin lille krop. Hun er hård! Og så lille og sød, skriver Nicki Minaj til et billede af Ariana Neal, der giver den gas med en mikrofon.

Serien kan allerede prale af et stjernespækket cast, hvor den Grammy-nominerede rapper udover at være producer også selv kommer til at have en rolle, skriver CNN. Skuespiller og komiker Whoopi Goldberg har også en gæsteoptræden i den kommende serie, som produceres af tv-kanalen ABC. Rollerne som den unge Nicki Minajs forældre spilles af Selita Ebanks og Wesley Jonathan.

– Velkommen til familien, lille mariehøne, slutter Nicki Minaj sin Instagram-hyldest til Ariana Neal.

Skuespillerinde stjal billedet med fræk kjole

Se Instagram-opslaget her:

I literally cried watching her taped audition. I demanded to meet her! Sat in a room with her teaching her how to rap by doing a beat on the table & forcing her to stay on beat! Lol. Then pulled out all the attitude she had in her lil body. Haha! She’s tough! And so sweet & cute. #ArianaNeal #LilNicki Welcome to the family lil lady bug! 😘😘😘😘😘😘😘 #ABCFamily #Freeform #Nicki

Et billede slået op af Nicki Minaj (@nickiminaj) den


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu