Nicky Hilton går fra hus og hjem!

onsdag d. 18. juli 2012 kl: 11. 08 Af: Kendte.dk NY
 

Det er sort…  det er hvidt…  Og der er et kranie på stuebordet!!

Nicky Hilton’s Hollywood Hills hjem kan blive dit, for den nette sum af 3 millioner dollars – omregnet til noget i nærheden af 16.5 millioner kroner.! (kraniet følger muligvis ikke med).

Natklub rømmet: Kendis tabte 12 mio. kr. dyr diamantring

Paris lillesøster har lige sat sit hus, – eller man kan nærmere betegne det som et “mansion” til salg på købers marked. Efter at have boet ca. 5 år i den modæne villa som ligger lige ovenfor “the sunset strip” i Hollywood.

Nicky købte stedet for 2.8 millioner dollars i 2007 … og i starten af denne uge satte hun det til salg for 2.95 millioner dollars Det er nu heller ikke så ringe et hus enda – det rummer hele 3 store soveværelser,4.5 badeværelser, en lagune inspireret pool, fitness rum – sauna, 2 gigantiske walk in closets (man er vel en Hilton) og selvfølgeligt nok terræn til at have privatliv fri for nysgerrige blikke

Hvis Nicky ikke kan finde den rette køber er hun såmænd også til at leje huset af…  for 15.000 dollars, noget i nærheden af 85.000 kr. i husleje pr. måned.! Så hvis du går med planer om at flytte til Hollywood, må man sige at dette her er et oplagt valg til at komme til at bo tæt på de kendte.

Prinsessens luksusfødselsdag: Fejrede den med Hilton og Caroline Fleming

Glemte jeg at nævne at storesøster Paris Hilton har haft lejet huset lige overfor?

Del din kommentar

Forsiden lige nu