Nicolas Winding Refn igen med i kampen om guldpalmerne

fredag d. 19. april 2013 kl: 12. 05 Af: Kendte.dk NY
 

Ny film fra makkerparret bag succesfilmen ”Drive”. Den danske Pusher-instruktør Nicolas Winding Refn og den amerikanske skuespiller Ryan Goslings nye film ”Only God Forgives” er udtaget til hovedkonkurrencen i Cannes.

 

Refn

Nicolas Winding Refn og Ryan Gosling til Cannes Filmfestivalen 2011 – Foto: AP

 

Vader i succes

Den danske filminstruktør Nicolas Winding Refn, der blandt andet har været igennem en personlig konkurs, kan for alvor begynde at smile hele vejen ned til banken. Hans meget succesfulde ”Drive” fra 2011 høstede stor international opmærksomhed og den cementerede Winding Refns position som kommende stjerneinstruktør i Hollywood.

Anmeldere: La La Land vækker musical-genren fra de døde

Makkerparret Refn og Goslings nye film ”Only God Forgives” er nøjagtigt som den foregående ”Drive” netop blevet udtaget til hovedkonkurrencen ved Filmfestivalen i Cannes. Filmfestivalen løber af stabelen fra d. 15.-26. maj og ”Only God Forgives” kommer altså til at deltage i kampen om de ekstremt eftertragtede Guldpalmer i den sydfranske by.

 

Gosling som gangster

Ryan Gosling portrætterer i ”Only God Forgives” gangsteren Julian der bor i Bangkok, hvor filmen også er blevet optaget. På overfladen driver han en thai-bokseklub, men i virkeligheden er bokseklubben bare en facade der dækker over familiens narko-imperium.

Filmen får dansk biograf premiere d. 30. maj.

 

Se den nye trailer til filmen her:

 

Refn skal instruere Pusher-lignende serie for Amazon

[youtube_video id=”-lREUG6yj5U”]

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu