Nicole Kidman: -Jeg er en outsider

søndag d. 13. september 2015 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Nicole Kidman har tidligere været gift med skuespilleren Tom Cruise, som hun har to børn med. Hun har også fået to børn med sin nuværende mand, musikeren Keith Urban.

Nicole Kidman har tidligere været gift med skuespilleren Tom Cruise, som hun har to børn med. Hun har også fået to børn med sin nuværende mand, musikeren Keith Urban. Foto: Tim Ireland/AP

Berømmelsen er en byrde for skuespillerinden Nicole Kidman, der aldrig har følt, at hun har passet ind i Hollywoods glitter og glamour.

Da Nicole Kidman smækkede døren til sit Hollywood-hjem for ni år siden og flyttede omkring 3200 kilometer væk til musikbyen Nashville i staten Tennessee, følte den 48-årige australske skuespillerinde, at hun endelig fandt hjem.

Stjernerne varmede op til Oscar-festen

Det siger filmstjernen i et interview med avisen The Telegraph, hvor hun åbenhjertigt fortæller om at forlade filmbranchens elegante epicenter til fordel for familien.

– Jeg savner ikke livet i Hollywood, men jeg tror aldrig nogensinde, jeg egentligt har været en del af det, lyder det fra Kidman, der bor sammen med countrymusikeren Keith Urban og parrets to døtre, fireårige Faith og syvårige Sunday.

– Jeg tror heller ikke, jeg nogensinde har følt, at jeg har passet ind. Jeg vil beskrive mig selv som en outsider. Jeg har aldrig været den populære pige i skolen, og jeg har aldrig været “naboens datter”, siger filmstjernen og erkender:

– Hvis man dyrker berømmelsen, er det en anden ting, men for mig er det næsten en byrde. Jeg siger det ikke for at brokke mig, for det er en ting, der hører med til jobbet, så jeg kan lave det, jeg virkelig elsker, lyder det fra den Oscar-vindende “The Hours”-skuespillerinde.

Inden Kidman mødte Keith Urban til et amerikansk arrangement for australiere i 2005, var skuespillerinden i et meget hypet ægteskab med skuespilleren Tom Cruise, som hun adopterede to nu voksne børn med.

Forelskede stjernepar fejrer bryllupsdage

Nicole Kidman kan ses i de danske biografer fra den 25. december, hvor thriller-dramaet “Øjnenes hemmelighed” har premiere.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu